Category Archives: Thoughts

Kasus Anak Pejabat

Here’s a thought.. bukan bermaksud untuk memihak kepada anak pejabat, tapi gue rasa masyarakat di Indonesia ini udah mulai harus berfikir tentang keselamatan berkendara. Bayangin aja, satu motor bisa dipake maksimal ber-lima dan minimal ber-tiga, kopaja ato metromini yang kapasitas … Continue reading

Posted in Thoughts, Uncategorized | Tagged , , , | Leave a comment

Perempuan Lebay

Seriously girls.. if you’re afraid of the sun, the tan and the beach.. don’t go to Bali.. or, if you wear your hottest bikini but still laying down under super big umbrella, then.. you shouldn’t go to Bali. 3 years living … Continue reading

Posted in Gak Penting, Thoughts | Leave a comment

Shut Up and Be Cool

One big family has the same point of view about “Debt”, which is “Find people whom you think have a lot of money, borrow some and never pay.. act like you completely forget and be cool..!”

Posted in Feeling, Thoughts, Uncategorized | Leave a comment

Eat Pray Love

Bukan.. bukan.. gak ada spoiler di dalam postingan ini, cuma sedikit comment. Tidak sesuai ekspektasi Banyak banget komponen yg bagus didalam filmnya, di shoot di beberapa tempat; Rome, India dan Bali, sayangnya, si pembuat film, gak bisa terlalu memanfaatkan hal … Continue reading

Posted in Movies, Thoughts | Tagged , , , , | Leave a comment

La Meme Histoire

by : Feist Quel est donc Ce lien entre nous Cette chose indéfinissable Où vont ces destins qui se nouent Pour nous rendre inséparables Life’s a dance We all have to do What does the music require People all moving … Continue reading

Posted in Feeling, Musics, Thoughts | Tagged , , | Leave a comment

Victorious For Spain

A month of sleepless night has end, resulting Spain as the new World Cup Champion 2010. I must admit, little bit pessimistic when I saw Spain has been beaten by Swiss in the first round, but still, Spain went along … Continue reading

Posted in Thoughts | 1 Comment

Live Your Life Folks..!

2 kejadian bunuh diri di 2 mall yang berbeda pada hari yang sama, memang ngebikin sedikit spooky, yang satu cewek, yg satu cowok, dan dua-duanya memutuskan untuk bunuh diri di mall yang lumayan baru dan mall yang cukup prestigious. Beberapa … Continue reading

Posted in Thoughts | 2 Comments